Irina Begu s-a calificat în finala Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu (41 WTA şi favorită 2) s-a calificat, în finala turneului WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy, de la Bucureşti. Begu a învins-o în semifinale pe italianca Sara Errani, numărul 115 mondial, scor 6-2, 6-2. În ultimul act, Irina o va întâlni pe Reka Luca Jani (Ungaria, 114 WTA).

Jani este calificată la Bucureşti şi în finala de dublu. Finala, programată sâmbătă, va fi Aliona Bolsova/Andrea Gamiz (Spania/Venezuela), cap de serie 1 – Reka Luca Jani/Panna Udvardy (Ungaria).

Câştigătoarea turneului la simplu va obţine 15.000 de dolari şi 160 de puncte, iar învinsa din finală va primi 8.000 de dolari şi 95 de puncte.

La dublu, echipa câştigătoare a turneului va obţine 6.000 de dolari şi 160 de puncte. Perechea învinsă în finală va primi 4.300 de dolari şi 95 de puncte.

Copiii de mingi, jucătoarele, oficialii, spectatorii și toți cei prezenți la “Tiriac Foundation Trophy” au putut degusta Pizza Ristorante de la Dr. Oetker din standul special amenajat la Centrul Național de Tenis din București.

Dr. Oetker contribuie la buna organizare a competiției “Tiriac Foundation Trophy”, turneu WTA 125, organizat la CNT de către FR Tenis și transmis pe Digi Sport.

Scroll to top