Aqua Carpatica se mândrește cu 60 de premii internaționale

În inima Munților Carpați, în Țara Dornelor, un ținut arhaic, sălbatic și magic, este locul unde în anul 2000 au fost descoperite izvoarele AQUA Carpatica.

Un tărâm legendar al apelor minerale românești, dar și al rezervațiilor naturale, cu o structură geologică deosebită și cu o barieră de protecție naturală împotriva poluării care oferă apei izvorâte din aceste meleaguri proprietăți extraodinare.

Din momentul lansării oficiale pe piața din România și până în prezent, brandul AQUA Carpatica (apa minerală carbogazoasă, apa minerală naturală plată și apa minerală naturală plată pentru copii) a fost premiat fără precedent atât de către numeroase instituții internaționale pentru calitate, excelență și gustul pur conform unor criterii de jurizare complexe dintre care reamintim compoziția apei și inovația produselor, cât și de către consumatori.

„Astăzi avem un număr de 60 de premii internaționale și suntem singura apă care se mândrește cu atât de multe distincții în întreaga lume! 🥇 Vă mulțumim pentru încredere! Acest lucru ne încurajează și ne determină să ne continuăm visul îndrăzneț de a pune România pe harta lumii drept Patria Apelor Minerale și să facem cunoscute în întreaga lume calitățile excepționale ale izvoarelor din Munții Carpați”, este mesajul de pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

Scroll to top